Concursul se desfasoara zilnic, in etape de cite 2 saptamini (etapa a I-a se va desfasura din 23 ianuarie pina duminica 3 februarie 2008). La sfirsitul fiecarei etape de concurs va fi desemnat un cistigator, care va primi din partea administratorului blogului cite o carte.
In fiecare zi vom lansa cite o intrebare cu trei variante de raspuns. Participantii (de preferat din Bucuresti, deoarece premiile se acorda la sediul Bibliotecii de Presa Ion Heliade Radulescu din Bucuresti, str. Traian nr. 2), vor trimite zilnic cite un mail pe adresa  altmarius@weblog.ro cu varianta (sau variantele) considerate cistigatoare. Subiectul mailului: concurs.  La sfirsitul fiecarei etape, prin cumul de puncte (10 puncte raspuns corect, 5 partial corect,  0 raspuns gresit), se declara cistigatorul..
 
Intrebarea zilei: Cine a intiat tiparirea "Noului Testament de la Balgrad", in anul 1648?
1) Mitropolitul Dosoftei
2) Mitropolitul Simion Stefan
3) Mitropolitul Varlaam
 
Astept mailurile pe adresa indicata; mentionati doar raspunsul corect  Eventuala corespondenta va rog sa o trimiteti separat. Doar la prima etapa a concursului – cea in curs – se poate intra si retroactiv. Incepind cu etapa a II-a, vom permite doar intrarea in concurs pina a doua zi, ora 11.
Intrebarile pot avea 1, 2 sau 3 variante corecte de raspuns. Mentionarea numai partiala a raspunsurilor corecte atrage obtinerea doar a 5 puncte in ziua respectiva.
Rog ca in mailurile trimise sa fie specificate sa fie trimise doar raspunsurile; eventualele comentarii, intrebari, sugestii le astept pe mailuri separate.


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X