Clasamentul a fost intocmit pe baza orei la care au fost primite mailurile. 
Dupa  a douasprezecea  zi de concurs a etapei a III-a  – 29 februarie 2008, dar inaintea primirii tuturor emailurilor cu raspunsuri (ora 21.30), clasamentul se prezinta astfel:  

 

1. jenniord 120 p
2. terbeag 120 p
3. munteanioan 115 p
4. cristianstoic 100 p
5. crisa_miha 100 p.
6. zimbrulcarpatin 90 p
7. lavanda 40 p
8. freeski  40 p
9. gabby    40 p.
 
Lansarea urmatoarei intrebari, miine, dupa ora 6
Incepind cu etapa a III-a de concurs (18 februarie 2008) sponsor al concursului va fi editura ARTEFAKT care va oferi ghiduri de calatorie culturala in Roma, Venetia si Vatican.  Speram ca in curind sa se alature sponsorilor "AnticArt magazin". De asemenea, de saptamina viitoare, vom oferi cite o colectie a revistei "Biblioteca Bucurestilor" pe anul 2007, oferita de editura cu acelasi nume, concurentilor care obtin acelasi numar de puncte cu locul I, dar datorita emailurilor intirziate au obtinut pozitia a II-a.
Asteptam sa participati zilnic! Intrebarile pot avea 1, 2 sau 3 variante corecte de raspuns. Mentionarea numai partiala a raspunsurilor corecte atrage obtinerea doar a 5 puncte in ziua respectiva. Rog ca in mailurile trimise sa fie trimise doar raspunsurile; eventualele comentarii, intrebari, sugestii le astept pe mailuri separate – astfel incit sa le pot raspunde.


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X