Despre Blog

March 30, 2008 | Leave a Comment

Desi speram ca insemnarile personale sa fie destul de rare pe acest blog, sunt nevoit din nou sa ma explic.
Acest blog (ca si cele 2 care mai exista sub titulatura altmarius) se aseamana intr-o oarecare masura cu activitatea unei edituri (bineinteles, pastrind proportiile). Nici o editura, nu numai din Romania, dar si din lume, nu-si permite sa publice doar productiile patronului editurii: ar fi de-a dreptul contraproductiv, oricit ar fi de valoroase scrierile patronului. In plus, o editura, chiar daca se lanseaza cu un anumit portofoliu , datorita cererilor pietii, este nevoita sa se diversifice. Exemple ale unor mari edituri din tara sau strainatate sunt elocvente in acest sens.
Este ceea ce incearca sa faca si cele trei bloguri altmarius. Sa ofere (sa publice) o informatie succinta, importanta pentru domeniile date, extrase din diferite surse autorizate, si cu mentiunea expresa a autorului sau sursei citate.
In societatea actuala, informatia reprezinta baza unei activitati normale: acesta este un eufemism. Difuzarea informatiei nu mai este un apanaj exclusiv al unor creatori de informatie. Orice om bine-intentionat, bine-documentat si respectind legislatia are dreptul si chiar datoria sa difuzeze aceasta informatie.
In sfirsit, orice persoana sau institutie se simte lezata de transmiterea unor informatii culturale pe cele trei bloguri, sunt rugate sa-mi transmita acest lucru pe adresa altmarius@weblog.ro , si voi remedia neajunsul in cel mai scurt timp posibil.
 


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X