Clasamentul a fost intocmit pe baza orei la care au fost primite mailurile. 
Dupa prima  zi de concurs a etapei a VI-a  -  31 martie 2008, dar inaintea primirii tuturor emailurilor cu raspunsuri (ora 21.30), clasamentul se prezinta astfel:   
  
1. jenniord 10 p.
2. cristianstoic 10 p.
3, zimbrulcarpatin 10 p.
4. terbeag 10 p.
5. munteanioan 10 p.
6. doinamuntean 10 p.
7. elisabeta zaharescu 10 p.
8. crocodilu’ de breaza 10 p.   
9.. ihr_bmb 5 p.
10. heilme 5 p.  
   
Lansarea urmatoarei intrebari, miine, dupa ora 6
Incepind cu etapa a III-a de concurs (18 februarie 2008) sponsor al concursului  este editura ARTEFAKT care ofera ghiduri de calatorie culturala in Roma, Venetia si Vatican.  Speram ca in curind sa se alature sponsorilor "AnticArt magazin". De asemenea, vom oferi cite o colectie a revistei "Biblioteca Bucurestilor" pe anul 2007, oferita de editura cu acelasi nume, concurentilor care obtin acelasi numar de puncte cu locul I, dar datorita emailurilor intirziate au obtinut pozitia a II-a.
De asemenea,  d-ra Gabriela Brumaru ofera carti cistigatorilor acestui concurs
.
Asteptam sa participati zilnic! Intrebarile pot avea 1, 2 sau 3 variante corecte de raspuns. Mentionarea numai partiala a raspunsurilor corecte atrage obtinerea doar a 5 puncte in ziua respectiva. Rog ca in mailurile trimise sa fie trimise doar raspunsurile; eventualele comentarii, intrebari, sugestii le astept pe mailuri separate – astfel incit sa le pot raspunde


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X