Cu o regretabila intirziere, am aflat de existenta unui nou supliment cultural, de data aceasta editat lunar de cotidianul "Cronica romana". Acest supliment se va inscrie cu siguranta in galeria suplimentelor culturale de buna calitate editate de marile cotidiene romanesti, in care se mai afla "Adevarul literar-artistic’ si "Ziarul de duminica" (suplimentul "Ziarului financiar")
Deocamdata, sunt in posesia numarului 2 – februarie – dedicat intr-o buna parte bibliotecilor din Romania, numar pe care-l am in forma tiparita, si a numarului 4 – aprilie – in forma electronica.
Numarul 2 contine doua interviuri de un real interes pentru lumea bibliotecilor; primul, cu dr. Florin Rotaru, directorul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti ("Viitorul bibliotecilor in era digitala"), cel de-al doilea cu acad. prof.univ.dr. Dan Horia Mazilu , director general al Bibliotecii Academiei Romane.
Din acelasi numar mai semnalam: o semnalare a unui numar recent din revista "Historia", in care acad. Florin Constantiniu scrie un articol "Despre firea romanilor"; un interviu cu prof.univ.dr. Ion Gheorghe Rosca, rectorul ASE; aparitii editoriale. Recomandam citirea acestui supliment al ziarului "Cronica romana".


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X