Concursul se desfasoara zilnic, in etape de cite 2 saptamini (etapa a IX-a se va desfasura de luni 26 mai pina duminica 8 iunie  2008). La sfirsitul fiecarei etape de concurs va fi desemnat un cistigator, care va primi din partea administratorului blogului cite o carte.
Premiul acestei etape este cartea "Druizii – Filozofi printre barbari" de Jean-Louis Brunaux, aparuta la editura Cartier, precum si cartea "Dreptul securitatii sociale", de la editura Teora.  De asemenea, vom acorda o colectie a revistei "Biblioteca Bucurestilor" pe anul 2007, oferita de editura cu acelasi nume. Vom acorda participantilor fideli la concurs si primele  trei numere ale revistei "Biblioteca Bucurestilor" pe anul 2008. 
In fiecare zi se va adresa cite o intrebare, cu trei variante de raspuns. Participantii pot opta pentru o varianta simpla de raspuns, sau combinata.  Se va trimite zilnic cite un mail pe adresa  altmarius@weblog.ro cu raspunsul  considerat  corect. Subiectul mailului: concurs.  La sfirsitul fiecarei etape, prin cumul de puncte (10 puncte raspuns corect, 5 partial corect,  0 raspuns gresit), se declara cistigatorul..
 
Intrebarea zilei: Carei tari actuale corespunde tinutul Aram, pomenit in Vechiul Testament, si a carui limba de baza era aramaica?
1) Libia
2) Liban
3) Siria
 
Astept mailurile pe adresa indicata; mentionati doar raspunsul corect  Eventuala corespondenta va rog sa o trimiteti separat.   Intrebarile pot avea 1, 2 sau 3 variante corecte de raspuns. Mentionarea numai partiala a raspunsurilor corecte atrage obtinerea doar a 5 puncte in ziua respectiva. Rog ca in mailurile trimise sa fie specificate sa fie trimise doar raspunsurile; eventualele comentarii, intrebari, sugestii le astept separat


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X