"Credeti ca in ultimii 18 ani (cei de la Revolutie), administratiile locale au fost preocupate de situatia culturii? Daca da, argumentati; daca nu, argumentati de asemenea."

 
Am incheiat o saptamina in care am pus aceasta intrebare: nu am primit decit un numar mic de raspunsuri, din care sponsorii au extras doi cistigatori:
 - greenfield – obtine carti, la alegere, din oferta editurii Perpessicius: Sapte ani printre tipografi ( Sorana Crihana-Dascalu), Marcel Crihana (Zodia Sfinxului), George Peagu (La drum cu un inger). In varianta in care cititorul este din Bucuresti, va obtine si un carnet de cititor la biblioteca metropolitana si o colectie pe anul 2007 a revistei " Biblioteca Bucurestilor"
 - mihaela – obtine o carte oferita de editura Artefakt: Roma (Corneliu Obrascu)
Dorim sa-i felicitam pe cititorii nostru 1ch4 si jenniord, care au avut  interventii remarcabile pe aceasta tema, dar nu au avut succes in tragerea la sorti.
 
Asteptam propuneri din partea dumneavoastra pentru viitoare teme de dezbatere. Interventiile vor fi premiate de partenerii nostri media, revistele AnticArt, Biblioteca Bucurestilor, Time Out Bucuresti si in viitorul apropiat Terra magazin, si de editurile Cartier, Artefakt si Perpessicius.


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X