Rezultatul zilei 1 – Raspuns: Varianta 1 (Antoine Bourdelle)
 
5 puncte: jenniord
4 puncte: Cristian Stoicescu
3 puncte: Norocel Popa
2 puncte: cristina
1 punct:   spleen, zimbrulcarpatin
0 puncte:  credo 
 
In fiecare zi, vom pune cite o intrebare, cu trei variante de raspuns. Primul care va da raspunsul corect, prin comentariu la intrebarea respectiva, va primi 5 puncte. Urmatoarele raspunsuri corecte vor fi cotate descrescator cu cite 1 punct, pina la 1 punct. Toti concurentii care au raspuns corect, incepind cu al saselea concurent, vor primi cite 1 punct.  La sfirsitul celor doua saptamini de concurs, primii doi concurenti, intrunind cel mai mare numar de puncte vor fi premiati de catre partenerii nostri media. 
 
A doua intrebare: Cine este autorul seriei de gravuri "Somnul ratiunii naste monstri "?
1) Picasso
2) Goya
3) Daumier
 
Reamintim ca raspunsurile pot include 1,2 sau 3 variante corecte.
Asteptam raspunsurile in chip de comentarii la aceasta intrebare! Raspunsurile se primesc intre orele  6 si 24 ale fiecarei zile, urmind ca in ziua urmatoare sa se publice cite un clasament provizoriu. Rugam ca in cazul comiterii unor greseli la punctare, sa fim atentionati – prin aceleasi comentarii.
Incepind cu aceasta etapa, vom face o modificare a sistemului de punctaj, sperind ca prin aceasta sa marim numarul de competitori, iar competitia sa fie mai strinsa.
Primul loc va primi in continuare 5 puncte, al doilea 4, al treilea 3, al patrulea 2, al cincilea si urmatoarele cite 1 punct.


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X