Precizari

October 31, 2008 | Leave a Comment

Pentru cei care inca nu au inteles conceptul blogurilor altmarius:
Blogurile altmarius utilizeaza un concept de "Reader’s Digest" – selectiuni din presa culturala autohtona si internationala, concept utilizat pe scara larga in Occident . Blogurile altmarius sunt integral non-profit , si pentru articolele publicate in aceste bloguri exista acordul autorilor. In definitiv, si aceste bloguri creeaza imagine unor institutii si unor autori; in plus, usureaza foarte mult munca unor oameni care sunt interesati de acest tip de informatie
Implicarea mea politica a acestor articole este nula: public aceste articole, refuzind sa ma situez de o parte sau alta a spectrului politic. Daca exista drepturi la replica pentru o serie de articole, le voi publica cu placere, insa cu conditia de a fi redactate in termeni jurnalistici.
Din acest moment insa, nu voi mai raspunde atacurilor nefondate; comentariile sau mesajele respective vor fi sterse neconditionat , pentru a nu permite contrareplici si escaladarea unor conflicte nedorite.
Aceasta a fost insemnarea cu numarul 1986. Peste citeva zile, voi sarbatori insemnarea cu numarul 2000 – record, dupa cite stiu in blogosfera romaneasca. Doamne-Ajuta!


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X