Anunt

January 29, 2009 | Leave a Comment

 Am hotarit ca incepind cu data de 1 februarie 2009 sa sistez activitatea pe toate blogurile altmarius, o perioada nedeterminata . Presiunile la care sunt supus de rau-voitori sunt prea mari, si nu se dau in laturi nici de la minciuni sfruntate, care privesc inclusiv familia mea. Pe toate blogurile am cooptat un numar de colaboratori , bloggeri valorosi, care, daca vor dori sa continue activitatea pe aceste bloguri (in masura timpului lor disponibil), o vor putea face.

Stiu ca dau cistig de cauza detractorilor; stiu de asemenea, ca lipsesc de o informatie culturala oameni care aveau nevoie de ea; dar pe de alta parte, nu mai suport sa fiu tinta atacurilor unor oameni care pretind ca ma pot inlocui oricind, fara sa aiba minima pregatire pe care o cere o asemenea activitate.
Voi mentiona aici unii oameni, care m-au atacat fara crutare, pe care-i compatimesc, datorita sufletului inrait de ura, si pentru a incerca sa-i ajutam, atit cit mai este posibil:
Anistoica (pe care chiar am apreciat-o), Birshtenska, Du-te, Flex, Operatorul (Danielles?), si altii.
Deci, incepind de simbata (deh, trei ceasuri rele) numele altmarius nu va mai apare pe postari, urmind ca acei colaboratori care vor dori sa continue activitatea acolo unde au dreptul , sa o continue. (bineinteles, daca vor dori.
A bon entendeur, salut!
 
PS. Concursul, natural, se suspenda . Doamna Atelocin  – cistigatoarea clara a acestei etape)este rugata sa-mi trimita in clar, pe mail (altmarius@weblog.ro), numele si adresa. In circa 2 saptamini, sper sa-i parvina cartea cistigata.


You must be logged in to post a comment.

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X